Linda de Mol

Zelfs Linda de Mol gaat een soort van naakt. Een van de grootste bekende van de Nederlandse televisie. Linda de Mol woont in het Gooi, Huizen.

lin1 lin2 lin3lin5 lin6 lin4

Linda is vooral bekend geworden door het programma’s Love Letters, Homerun en door Miljoenjacht te presenteren. Daarnaast heeft zij geacteerd in de televsieserie Spangen en speelde zij de hoofdrol in de speelfim Ellis in Glamourland in 2004. In 2003 lanceerde zij haar eigen lifestyle-vrouwentijdschrift LINDA.

De vader van Linda, John de Mol was zanger. Toen zij jong was debuteerde ze op de Nederlandse televisie door te zingen in het AVRO’s kinderkoor. Toen zij twaalf jaar was presenteerde zij het AVRO-programma Wat je zegt ben je zelf.

Linda de Mol heeft drie jaar rechten gestudeerd aan de Vrije Universiteit in Amsterdam.

Volgens het blad Quote in 2008 verdient Linda ongeveer 1 miljoen euro per jaar. Zij is daarmee het best betaalde tv-presentatrice in Nederland.

Haar broer ontving vanaf oktober 2013 afpersingsbrieven, waarin Linda en haar kinderen bedreigd werden en een geldbedrag werd geëist. Een 70-jarige man uit Zeist werd hiervoor in december 2014 gearresteerd en bekende

In Nederlanders  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *